« Charlie Hodge | Hoofdpagina | Bijna »

Polletje

Ik wilde eigenlijk iets zeggen over Acda. En de Munnik. En Elvis. Maar dat komt volgende week wel, na het optreden in Toomler.

Gisterochtend na Paradiso een cache gescoord in Monnickendam. Vieze schoenen en natte knieen later zat ik met mijn cache op de steiger. Beijsd riet naast en Marken voor me.cachemon.jpgIk wilde deze cache scoren. Er zat een travel bug genaamd Polletje in. De naam alleen al!

Een travel bug is een voorwerp met een dog tag. Normaal identificeren ze dooie soldaten met een dog tag, maar je kan het ook gebruiken om een ludiek voorwerp de wereld om te laten gaan.

Iemand doet een dog tag aan een voorwerp en plaatst 'm in een cache. Als je 'm vindt moet je dat loggen en 'm later in een andere cache weer terugplaatsen. Een travel bug gaat zo op reis en krijgt een geschiedenis.Poll.jpgIk vond dus een kleine pollepel.....

En er wordt volgens de tekst op de lepel verwacht dat ik een snel-klaar-recept genereer. Ik zal het serieus doen, dus die ene optie valt af. Vijf minuten magnetron lijkt mij ook te makkelijk. Moeilijk, moeilijk.TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.visid.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/94

Reacties (7)

Michelle:

Wat ontzettend leuk trouwens, om te lezen over je geocaching avonturen...leuk! Binnen kort zelf ook maar eens op pad... Dagdag...

Paola:

het klinkt geweldig dat geocaching :-)

Sahahaha:

"jouw snelklaar recept"!! Hahahahahaha, die PimP, uitgerekend jij ontvangt dit. Hehehehe. En nee, het telt niet als je het recept van je moeder geeft! ;-)

PT:

Gewoon Sans recept van die recepten pagina afhalen sid ;-)

Maaruh wat voor nieuw geo ding had je nu gekregen ?

Peet:

ik kocht pas 3 van die pollepels bij ikeujeu, 49 eurocent,

ik begrijp nu dat het ook gemakkelijk kan:-)

Nick:

LOL! sid, jongen, waar ben je nou weer allemaal mee bezig..
*grijnzzz*

Petra:

Ik voel hier een nieuwe hobby op komen, wat ontzettend leuk! Ik zal me er eens beter in gaan verdiepen :-D

Over

Deze pagina bevat één bericht van de weblog gepubliceerd op 14 maart 2006 8:34 pm.

Het vorige bericht op deze blog was Charlie Hodge.

Het volgende bericht op deze weblog is Bijna.

Er kunnen er nog veel meer gevonden worden op de hoofdindexpagina of door te kijken in de de archieven.

Aangedreven door
Movable Type 3.31-nl