« De Duif is Dood | Hoofdpagina | Bikkel »

Cache & Cash

Zaterdag heb ik mijn eerste cache gevonden. Dit gebeurde wel onder begeleiding. Ik weet al wat ik voor mijn verjaardag vraag! Geocachen is leuk!

cache.jpg

Zondag was het tijd voor Walk The Line. De film over het leven van Johnny Cash. De film haalde het echter niet bij de film Ray (Charles). Hoofdrol van Phoenix kon beter, verhaal was teveel relatie gericht en de muziek was onderbelicht. Het was een leuk zondagmiddaguitje. Maar het kon beter. Reese Witherspoon (June Carter) maakte gelukkig veel goed.

cash.jpg

Elvis kwam een paar keer vluchtig voor in de film. De belangrijkste bijdrage van Elvis aan het verhaal Cash-Carter werd echter overgeslagen. Elvis en Cash waren collega's bij Sun Records en gingen in oktober 1955 zelfs een paar weken met elkaar op tournee. Elvis ging in 55 ook op weg met de Carter-familie. Tussen de optredens door draaide Elvis veel Johnny Cash op de jukebox. June leerde zo de muziek van Cash kennen. Tijdens deze tournee had Elvis een affaire met zus Anita Carter. Na die verovering ging Elvis voor zus June. Zij had hier dus helemaal geen trek in en Elvis liep een blauwtje. Wel stelde Elvis enige tijd later June backstage voor aan Johnny. Zo ontmoette zij de man bij de stem. En van het een kwam het ander.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.visid.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/90

Reacties (4)

San:

Hee, wrom staat er "wicca" op dat ding? Hehehe, doe ik es een keer niet mee, wordt je nog behext!

Linda:

Het was leuk Sid. Je weet het je hoeft maar te porren en ik loop zo weer mee. Deze wicca-tocht was een speurtocht in het teken van wicca, San. Dus de vragen enzo gingen over vuur, water, lucht en aarde. Gewoon een tocht met een thema.

San:

Ja verdorie, ik had dus meegemoeten!

Sander:

Ik ga ook maar eens een keertje geocachen.. kijken of het wat is en natuurlijk zelf een cache neer leggen ergens (opdat jullie ook in Almere komen..gniffel)

Reageer

Over

Deze pagina bevat één bericht van de weblog gepubliceerd op 05 februari 2006 8:08 pm.

Het vorige bericht op deze blog was De Duif is Dood.

Het volgende bericht op deze weblog is Bikkel.

Er kunnen er nog veel meer gevonden worden op de hoofdindexpagina of door te kijken in de de archieven.

Aangedreven door
Movable Type 3.31-nl