« Beetje | Hoofdpagina | When all was (not so) cool #6 »

Adem in, adem uit

Afgelopen weekend zette ik de radio een tikkie harder bij een nummer. Klonk goed. Lekker melodietje. En een vrouw zong er niet onaardig doorheen. Voor ik het wist was het nummer afgelopen. Nog een keer horen! De site van 538 lag echter plat en de enige tekstregel die ik had verstaan en onthouden was iets met "Breathe in, Breathe out". Google bracht mij bij Rachel Stevens. Die ademde inderdaad in en uit maar niet zoals ik het wilde. In de top40-lijst was ook niets te herkennen. Balen. Ik legde mij neer bij het feit dat het nummer spoedig nog wel een keer langs zou komen.

De radio op mijn werk staat in de achtergrondstand. Je kan alles net horen maar het overheerst nooit. En plots hoorde ik dat deuntje weer! Meteen van uit het niets begonnen collega's te bellen, te discussieren en met dossiers te goochelen. Het was een oorverdovend lawaai. Het enige wat ik uit de flarden kon opmaken was: "Breathe in, Breathe out". Precies bij het einde van het nummer keerde de rust op de afdeling weer terug. Haat!

Uit frustatie maar weer gaan googlen. Rachel Stevens begon nu wel erg irritant te worden. Ik zag op pagina zoveel een paar regels van een thread van een gozer. Die zocht naar een nummer met iets van "Breathe in, out". En het was niet Rachel Stevens. Hehe. Meer sukkels like me. Ik volgde het draadje en meneer bleek zelf het antwoord gevonden te hebben: Lucie Silvas.

Fragment van 'Breathe in': WMP / Real

Intro, melodie en stem. Tis allemaal eerder gedaan. Maar het blijft een lekker nummertje.

Lucie blijkt trouwens een 25-jarige Engelse stoot te zijn. Speelt piano vanaf haar vijfde jaar. Schrijft en componeert alles zelf. En zingt als een nachtegaal. Daar waar er tegenwoordig dertien van in een dozijn gaan. Doet u maar even een dozijn.
Silvas.jpgTrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.visid.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/64

Reacties (1)

Mirjam:

klinkt heerlijk!

Reageer

Over

Deze pagina bevat één bericht van de weblog gepubliceerd op 19 oktober 2005 5:54 pm.

Het vorige bericht op deze blog was Beetje.

Het volgende bericht op deze weblog is When all was (not so) cool #6.

Er kunnen er nog veel meer gevonden worden op de hoofdindexpagina of door te kijken in de de archieven.

Aangedreven door
Movable Type 3.31-nl