« Lichtelijk Verdoofd | Hoofdpagina | New Orleans #2 »

Shoarmastamppot

Ik weet niet waar ik meer van hou. Van shoarma of van stamppot. Ben vaak tot wanhoop gedreven door de moeilijke keuzes. "Ok, vandaag shoarma, morgen zuurkool". "Nu boerenkool, straks shoarma".

Nooit op het idee gekomen om de boel te mixen. Je flikkert van alles in een wok. Of je eet wat er nog in de koelkast of vriezer ligt. Maar de combinatie shoarma en stamppot kwam er nooit bij mij.

Vanmiddag stond ik een stamppot uit te zoeken bij de Appie. En daar lag plots de shoarmastamppot. Even de oogjes knipperen. En dan het besef. Geniaal. Heb het nu dus in huis. Durf 't eigenlijk niet te eten. Het valt vast tegen. Maar het feit dat dit gewoon bedacht en op de markt gebracht is!
shoarmapot.jpg


Vergeet orkanen, troonredes en olieprijzen. Het komt allemaal wel goed met de wereld. Er zijn nog mensen met gezond verstand in deze wereld. Een hele geruststelling.

Zal satesaus erbij smaken?TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.visid.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/61

Reacties (11)

Peet:

...ik denk dat er appelmoes op moet!
:-)

Ruth:

en en en?

Sid:

Weekmenu is omgegooid. Het gaat vrijdag pas genuttigd worden.

Linda:

Ik vind het zo'n goed idee. Ik ga het vanaaf al eten. Met zuurkool want dat stond eigenlijk op het program. Het s per slot van rekening herfst en dan moet en zl er zuurkool gegeten worden (hoewel ze het in duitsland vooral in de zomer eten. Maarja, duitsers h? ;) )

Linda:

...En het was heerlijk: kruidenzuurkoolstamppot met shoarma! Echt goed.

San:

Ik heb net een verhaal gelezen in ons uvablaadje dat het 1 keer per miljoen AH-maaltijden voorkomt dat er een ongewenste muis meeverpakt wordt. Ik vind dat nog steeds 1 keer teveel. Eet smakelijk! (en als je een keer cht lekkere shoarma wilt eten, moet je een keertje bij mijn vriendje komen eten)

Cockie:

Ik zou zoiets nooit durven kopen. Hulde!

Sid:

Ja, dat was goed te eten. Heb het pakket in de pan gegooid om een zo een korstje te creeren. Vond wel de hoeveelheid shoarma te weinig. Volgende keer ga ik het ook zelf maken. Meer shoarma en veel zuurkool.

Paola:

held!!!! :-)

Claver:

Het niege dat in mij opkomt is: gat-ver-de-gatever-damme. Zuurkool EN swarma. Huuh! Maar dat geeft niks. Ik vin dhet alleen al leuk dat je zo onder de indruk was van deze uitvinding dat je dit bakje speciaal op je vloerkleed hebt gezet om het vast te leggen.

Carola:

te gek! Lijkt wel wat op casselrib.

Reageer

Over

Deze pagina bevat één bericht van de weblog gepubliceerd op 21 september 2005 5:39 pm.

Het vorige bericht op deze blog was Lichtelijk Verdoofd.

Het volgende bericht op deze weblog is New Orleans #2.

Er kunnen er nog veel meer gevonden worden op de hoofdindexpagina of door te kijken in de de archieven.

Aangedreven door
Movable Type 3.31-nl