« Shoarmastamppot | Hoofdpagina | Beetje »

New Orleans #2

Ik keerde de Mississippi mijn rug toe en liep richting Bourbon Street. Het zonnetje brandde en ik had dorst. Ik voelde nog een herinnering aan gister. Drie bier voor de prijs van een. En een iets te aardige serveerster met haar free liquor kisses. Misschien eerst maar een koude douche nemen in het hotel.

Maar al lopend door French Quarter hoorde ik uit een oorhoek muziek. Live muziek. Dat hoor je meteen. En het klonk lekker. Ik liep de zijstraat in en daar zat op straat een bandje te spelen. Overjarige hippies met zelfgemaakte instrumenten. Een oude bluesneger. Een arme broodmuzikant. De Double Zero Band.

dzb.jpg

Ik kocht een big ass beer en ging op de stoep zitten. En genoot urenlang van de muziek en de band. Iemand nam pauze om een slok te nemen en dan nam een ander het over. Drank werd gedeeld. Oude bekenden werden hartelijk begroet. Alles straalde rust en liefde uit. En de muziek was fantastisch. Jaloers en met een levensles rijker liep ik door naar Bourbon Street.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.visid.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/62

Reacties (2)

Cockie:

'Uit een oorhoek' :-)

Paola:

een beer? een beer?........ooooooooh *kwartje valt*...een beer! Ik zag u even met een grote teddy op de stoep zitten :-)

Reageer

Over

Deze pagina bevat één bericht van de weblog gepubliceerd op 24 september 2005 5:47 pm.

Het vorige bericht op deze blog was Shoarmastamppot.

Het volgende bericht op deze weblog is Beetje.

Er kunnen er nog veel meer gevonden worden op de hoofdindexpagina of door te kijken in de de archieven.

Aangedreven door
Movable Type 3.31-nl