« Pimpelbaby | Hoofdpagina | Van Wall naar Mauer »

BENLIN

Een jaar geleden werden de kaarten voor zijn novembershow in Londen gekocht. Meneer werd echter ziek. Wij gingen gewoon wel naar Londen en ruilden de kaarten in voor zijn concert in Berlijn. En zaterdag was Ben Folds daar dan eindelijk.

BEN1.JPG

BEN2.JPG

Ik zou hier kunnen schrijven dat het mijn beste concert deze eeuw was, dat ik kippenvel kreeg in een zeer warme zaal, dat ik even helemaal weg was en dat Ben en zijn Bend 200% hun best deden. Maar dat doe ik niet. Straks wordt ie nog een wereldster en dat willen we niet hebben. Zo is het goed. Ondergewaardeerd en spelend in leuke zaaltjes hier en daar.

Hier voor de liefhebbers twee korte avi's opgenomen met mijn fotocamera:

ARMY
DWARF

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.visid.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/37

Reacties (7)

San:

Je hebt daar bewogen en meegezongen!!!

Of mocht ik dat niet verklappen? =)

Sid:

Daar gaat mijn reputatie! :-)

claver:

die Yihaa die je hoort bij army ben ik niet hoor. heus nie!

Paola:

sannie! Dat meen je niet..... bewogen en meegezongen?..... *valt flauw*

San:

Echt echt!!! =)

Wen:

Hehehe, ik zag het ook!!

Peet:

ik hoor heus wel aan die acda-en-de-munnikfan die yihaa-t dat jij dat niet bent sid :-)

Over

Deze pagina bevat één bericht van de weblog gepubliceerd op 06 juni 2005 2:39 pm.

Het vorige bericht op deze blog was Pimpelbaby.

Het volgende bericht op deze weblog is Van Wall naar Mauer.

Er kunnen er nog veel meer gevonden worden op de hoofdindexpagina of door te kijken in de de archieven.

Aangedreven door
Movable Type 3.31-nl