« Prettig Pasen! | Hoofdpagina | Up Above My Head »

Het zal toch niet?

Qua kennis van de vogelarij ben ik niet echt een hoogvlieger. Ik meende laatst dat mijn vogelhuisje bezocht werd door een vink. Tsja, die vogeltjes lijken ook zo op elkaar. Ik was aan de ene kant opgewekt dat er een einde kwam aan de leegstand maar aan de andere kant zat ik niet echt op een Huize Vinkenslag te wachten. Tot ik net oog in oog stond met de echte bewoner:vogel.JPGDeze bewoner lijkt verdacht veel op een PimPelmees.....


TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
http://www.visid.org/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/16

Reacties (3)

Odette:

Ja! Hij lijkt echt heel erg. Ik zie zelfs een klein brilletje;-)

Paola:

gezellig zo de familie in de buurt :-)

Nick:

hahaha... in eerste instantie dacht ik een kattenneus te zien. zo zie je maar weer...;-)

Reageer

Over

Deze pagina bevat één bericht van de weblog gepubliceerd op 27 maart 2005 8:42 pm.

Het vorige bericht op deze blog was Prettig Pasen!.

Het volgende bericht op deze weblog is Up Above My Head.

Er kunnen er nog veel meer gevonden worden op de hoofdindexpagina of door te kijken in de de archieven.

Aangedreven door
Movable Type 3.31-nl